2. Bundesligaen

Tyske protester fortsætter: Kamp afbrudt af biler på banen

Lørdag måtte kampen mellem Hansa Rostock og Hamburger SV afbrydes, da der var sat fjernstyrede biler på banen. Det er blot seneste påfund i en række af protester fra de tyske fans.

Foto: Paul Ellis/Reuters/Ritzau Scanpix

De tyske fans er ikke tilfredse.

Et flertal af klubberne i de to bedste fodboldrækker i landet har stemt for et salg af tv-rettighederne.

Fansene har i flere kampe i både 1. og 2. Bundesliga markeret deres utilfredshed ved eksempelvis at kaste chokolade-guldmønter på banen.

Lørdag blev en ny taktik så taget i brug, da Hansa Rostock og Hamburg SV mødtes i 2. Bundesliga.

Efter ti minutter blev kampen således afbrudt, da to fjernstyrede biler blev sendt på banen med hvid- og blåfarvede røgbomber ombord. Først efter noget tid fik nogle sikkerhedsvagter sparket til bilerne og fjernet dem fra banen.

Der var også problemer i blandt andet Dortmund, hvor der blev kastet tennisbolde på banen.

Protesterne kommer efter, at et flertal af de bedste tyske klubber i samarbejde med det tyske fodboldforbund, DFL, har vedtaget, at man kan sælge op mod otte procent af tv-rettighederne til udenlandske investorer.

Det skal blandt andet ske med henblik på at udbrede og styrke tysk fodbold på verdensplan, mens det også skal sikre driften af fodboldklubberne.

Der skulle dog kun være én potentiel investor, CVC Capital Partners, tilbage i forhandlinger, efter amerikanske Blackstone i sidste uge trak sig.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P