Randers-debutant om drømmedebut: Fantastisk

Randers FC’s Mohamed Fuseini kunne næppe have ønsket sig en bedre debut, efter han søndag både assisterede og kom på måltavlen i 1-3-sejren over Hvidovre IF.

Mohamed Fuseini fik en god start på begyndelsen som Randers FC-angriber.

En vaskeægte drømmedebut.

Randers FC fik i løbet af blot et enkelt minut i begyndelsen af anden halvleg vendt 1-0 til 1-2, da kronjyderne gæstede Hvidovre IF søndag.

Her kan særligt Randers-debutanten Mohamed Fuseini tilskrives æren, da han stod for assisten ved det udlignende mål, inden han kort tid efter noterede sig for scoringen ved føringsmålet.

Randers FC endte med at vinde opgøret 1-3, og efter slutfløjt var det naturligvis en glad og tilfreds Mohamed Fuseini, der satte ord på sin debut.

– Jeg er virkelig glad for at være her. Det er en dejlig fornemmelse – at score et mål og lave en assist i min debut. Jeg har det fantastisk.

– Det vigtigste for mig er, at jeg hjælper holdet, siger den 21-årige ghaneser til Viaplay.

Med sejren og de tre point har Randers FC nu fem point ned til Vejle Boldklub under nedrykningsstregen.

Vejle Boldklub har dog spillet en kamp færre og tager senere mandag imod AGF.