Athletic Bilbao stikker kæp i hjulet på Girona

Athletic Bilbao fældede mesterskabsbejlerne fra Girona mandag aften, da Alex Berenguer nettede to gange.

Athletic Bilbao fældede mesterskabsbejlerne fra Girona mandag aften.

Det begynder at se svært ud for Gironas mesterskabsdrømme.

I hvert fald blev det endnu sværere efter mandagens kamp imod Athletic Bilbao, hvor Girona tabte 3-2.

Girona fik også en mareridtsstart, da Alex Berenguer åbnede målfesten efter bare to minutter, da hans afslutning slet ikke var til at stoppe for Gazzaniga i Girona-målet.

Kort efter pausen fik en af Gironas ukrainske-esser udlignet, da Viktor Tsygankov prikkede bolden i mål på oplæg fra Ivan Martin.

Det ville Bilbao ikke finde sig i, og så tog Alex Berenguer igen sagen i egen hånd, da han gav hjemmeholdet føringen tilbage efter 56 minutters spil.

Inaki Williams ville også lege med, da den spanskfødte camerouner scorede bare fire minutter efter Alex Berenguers andet mål.

Girona fik skabt lidt spænding efter 75 minutter, da Eric Garcia pandede reduceringen hjem – desværre for Girona, så udeblev comebacket.

Real Madrid snubler mod Rayo Vallecano

Med nederlaget er Girona seks point efter Real Madrid, imens Athletic Bilbao med sejren kæmper sig op tættere på top fire.