3F Superligaen

Tilfreds Randers-chef: Vi sætter kniven ind i dem

Hvidovre var foran ved pausen, men et enkelt rædselsminut i anden halvleg vendte opgøret mod Randers, som trak sig sejrsrigt ud af kampen. Den udvikling passede ikke overraskende udeholdets cheftræner.

Cheftræner Rasmus Bertelsen, Randers FC 3f superligakampen mellem Randers FC og Vejle Boldklub på Cepheus Park Randers i Randers fredag d. 1. december 2023. (Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)

59 sekunder.

Det var alt, hvad Randers FC skulle bruge for at vende søndagens nedrykningsbrag mod Hvidovre IF totalt på hovedet.

Gæsterne gik ellers til pausen nede med 1-0, men da uret rundede en times spil, stod der 1-3 på måltavlen. Det blev også kampens resultat, og cheftræneren i Randers FC var glad for præstationen i anden halvleg.

– Jeg er glad for den måde, vi får rejst os på i anden halvleg, fordi første halvleg er vi ikke stolte af. I anden halvleg synes jeg, vi sætter kniven ind i dem. Vi skaber fine chancer, scorer nogle mål og kunne også have scoret endnu flere, udtaler Rasmus Bertelsen til Viaplay efter kampen.

– Jeg synes, vi får vist den forskel, der skal være.

De to hurtige mål i starten af anden halvleg blev sat ind af Lasso Coulibaly og nyindkøbet Mohamed Fuseini. Cheftræneren forstår også udmærket, hvis det satte sig i hovederne på Hvidovre-spillerne.

Muhamed Fuseini var en af kampens oplevelser
Mohamed Fuseini både scorede og assisterede i sin debut for Randers FC. Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

– Den måde, Hvidovre indkasserer to mål på – på så kort tid – det er også hårdt for dem, det kan jeg godt sætte mig ind i. Det må være en dræber fra at have ført ved pausen, så kampen bliver måske en smule afgjort dér, slutter træneren.

Hvidovres mål blev sat ind af Lirim Qamili på straffespark og Randers’ sidste mål stod Simen Nordli for. Se mål og højdepunkter fra kampen her.

Randers FC moser Hvidovre IF på få minutter

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P