3F Superligaen

Skadet Hvidovre-keeper: Har haft problemer i hele opstarten

Filip Djukic er blevet ramt af en skade og er derfor ikke med for Hvidovre i søndagens kamp mod Randers. Han har haft problemer hele opstarten, fortæller målmanden.

Hvidovres Filip Djukic efter superligakampen mellem FC København og Hvidovre IF i Parken i København, lørdag den 28. oktober 2023.

Filip Djukic var en af efterårets profiler i Hvidovre.

Den 24-årige målmand leverede gode præstationer og toppede 2023 med at få debut for Montenegros A-landshold.

Desværre for Djukic, så har en skade hæmmet keeperen i vinteropstarten, og derfor er han heller ikke med i Hvidovres forårspremiere mod Randers søndag.

Målmanden giver en opdatering på sin skade forud for søndagens kamp.

– Jeg kan ikke give en helt konkret status. Jeg er desværre ikke blevet kampdygtig til i dag, og jeg har haft problemer hele opstarten, og hver gang jeg har prøvet, har jeg fået setbacks, udtaler Filip Djukic til Viaplay.

– Det er desværre ikke gået som forventet, og nu er det vist tid til, der skal lægges en plan en gang for alle om, hvad der skal se. Og det ser jeg frem til.

I Hvidovre er planen for foråret klar. Holdet skal forsøge at redde tilværelsen i 3F Superligaen, og det starter med en sejr hjemme mod Randers. Men bliver uden Djukic.

Randers-chef: Skal ikke fedtes ind i nedrykningskamp

– Det er helt vildt frustrerende at stå her og kigge ud på drengene, der varmer op. Jeg har set sindsygt meget frem til at kunne hjælpe holdet og klubben i den her vigtige kamp om overlevelse, lyder det fra keeperen.

Hvidovre ligger suverænt sidst i landets bedste række med 11 point op til Randers på den anden side af nedrykningsstregen.

Se tabellen i 3F Superligaen her

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P