3F Superligaen

Musikken må vente for Mattsson: Skal præstere først

F.C. Københavns nye midtbanedynamo har i flere år produceret musik ved siden af fodbolden. FCK’s fans skal dog ikke frygte, at musikken stjæler fokus fra hans præstationer på banen.

Magnus Mattsson producerer musik - men det fjerne ikke fokus fra hans indsats i FCK.
Foto: Jonathan Nackstrand/AFP/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Dream86.

F.C. Københavns nyindkøbte Magnus Mattsson bruger langt fra alle sine vågne minutter på at tænke på fodbold.

I flere år har han nemlig produceret musik i en duo sammen med sin bror, Silkeborg IF-spilleren Pelle Mattsson, under kunstnernavnet Dream86.

De forskellige beats ryger typisk i retning af amerikanske og danske såkaldte ‘underground rappers’, og den nyslåede FCK’er er da også ved flere lejligheder blevet interviewet omkring sin passion for musik.

F.C. Københavns fans skal dog ikke frygte for, at Magnus Mattssons fokus og passion for musik kommer til at gå ud over hans indsats på fodboldbanen.

– Jeg tror først og fremmest, så handler det om at præstere på banen – og så må vi se, hvad det musik kan blive til senere, siger han med et grin til campo.dk og fortsætter:

– Men det er klart, at jeg har jo en passion for musik, og den forsvinder nok ikke lige i foreløbigt. Men lige her til at starte med, så handler det om at etablere mig her på holdet og lære mine holdkammerater at kende. Så må musikken vente lidt, siger han.

Interviewet med Magnus Mattsson blev lavet under FCK’s træningslejr i Portugal tidligere på måneden.

Efterfølgende har han fået sin officielle debut i FCK-trøjen, hvor han udlignede til 1-1 med et drøn fra distancen mod Manchester City i Champions League – en kamp som dog endte med et 1-3-nederlag for Mattsson og co.

Præstationen gav ham senere en plads på ugens hold i Champions League, og musikken virker dermed ikke umiddelbart til at stjæle al hans fokus fra fodbolden.

Faktisk hjælper musikken ham nok nærmere.

– Jamen jeg synes jo, at det er rart som fodboldspiller at kunne have andre ting at gå op i end fodbold. Det er i hvert fald noget, der virker for mig. 

– Jeg kan jo kun anbefale det – at huske på, at man ikke kun er fodboldspiller, men at man er et menneske.

– Det er godt at huske på sig selv en gang imellem, siger han.

Magnus Mattsson kan senere søndag debutere som FCK-spiller i Superligaen, når han og holdkammeraterne gæster Silkeborg IF og Pelle Mattsson.

Den kamp fløjtes i gang klokken 16.00 og kan ses på 6’eren og Discovery+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P