3F Superligaen

Medie: Midterforsvarer har brudt FCK’s interne regler

Fodboldprogammet ‘Onside’ erfarer søndag aften, at FCK-spilleren David Khocholava blev sendt hjem fra københavnernes træningslejr i Portugal efter at have forbrudt sig på klubbens interne regler.

F.C. København logo
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

David Khocholava blev sendt hjem fra FCK’s træningslejr i Portugal i februar.

Det erfarer fodboldprogrammet Onside søndag aften og beretter, at georgieren har forbrudt sig mod klubbens interne regler.

Onside fortæller ikke nærmere, hvilket brud på de interne regler, Khocholava har begået, men i programmet blev sportsdirektør Peter Christiansen forholdt Onsides oplysninger.

Sportsdirektøren ønsker hverken at be- eller afkræfte Onsides oplysninger, men udtaler:

– De interne ting og de interne anliggender, der er i F.C. København, dem holder vi for os selv. David er ingen undtagelse der.

– Hvis det er tilfældet (at Khocholava har brudt klubbens regler, red.) så er det håndteret internt. Der er et regelsæt i F.C. København, og sikkert også i alle mulige andre klubber, og vi har med fodboldspillere at gøre. Så tager vi bestik af det, når situationerne – hvis og såfremt, de skulle opstå – eller hvis, der har været noget.

– Og det ville også have været tilfældet her, hvis det var sket her, udtaler Peter Christiansen i Onside.

Fodboldmagasinet har forsøgt at række ud til Khocholava, men forsvarsspilleren udtalte sig ikke i programmet.

F.C. København skrev tidligere på måneden på sin hjemmeside, at georgieren var rejst hjem fra træningslejren for at genoptræne i København.

Den 31-årige Khocholava har døjet med skader det meste af indeværende sæson og er blot noteret for 61 minutter i 3F Superligaen.

Du kan se Viaplays interviews med både Peter Christiansen og Jacob Neestrup omkring situationen i videoen øverst i artiklen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P