Kjær-løse AC Milan taber trods sen scoring

Simon Kjær kunne se til fra bænken, da AC Milan søndag aften kæmpede sig tilbage i opgøret mod Monza, hvor de var bagud 2-0 til pause, og endda fik en spiller vist ud kort inde i anden halvleg – comebacket blev dog forpurret.

AC Milan reddede et enkelt point mod AC Monza søndag aften.

AC Milan fik deres sag for søndag aften ude imod AC Monza.

Ved pausen var milaneserne allerede helt nede i sækken bagud med 2-0.

Sent i opgøret troede AC Milan, at de havde reddet ét enkelt point, men Monza snød Milan til allersidst, og vandt 4-2.

Kort før pausen scorede Monza to mål, da først Matteo Pessina scorede på straffespark. Dernæst kunne Dany Mota udvide føringen til 2-0.

Skidt blev til værre, da AC Milan-angriberen Luka Jovic fik direkte rødt kort for efter 53 minutters spil.

Derefter stemplede Olivier Giroud ind og reducerede til 2-1, før Christian Pulisic for en stund fuldendte comebacket efter 88 minutters spil med en strålende afslutning.

I kampens tillægstid fik Monza forpurret milanesernes comeback, da først Warren Bondo sendte udeholdet i knæ, kort efterfulgt af dødsstødet fra Milan-lejesvenden Lorenzo Colombo.

Den danske landsholdsanfører, Simon Kjær, kunne se hele kampen fra bænken, da han aldrig blev skiftet ind.

Således taber AC Milan vigtige skridt i toppen af Serie A, hvor klubben ellers kunne have spillet sig op på andenpladsen, da Juventus også snublede og spillede uafgjort mod Hellas Verona.