Premier League

Historiske Højlund: Jeg har meget selvtillid i øjeblikket

Rasmus Højlund scorede begge Manchester Uniteds mål, da Luton blev besejret med 1-2. Det var danskerens sjette kamp i træk med mål, og han har da også selvtillid for tiden, fortæller han.

Rasmus Højlund jubler efter scoring for Manchester United
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Den yngste spiller til at score seks kampe i træk i Premier League.

Rasmus Højlund skrev sig søndag i historiebøgerne og var en afgørende faktor i at Manchester United tog alle tre point mod Luton Town.

Danskerens første mål faldt inden for de første 40 sekunder, hvor Højlund opportunistisk jagtede en løs bold. Og det gav pote for Højlund og United.

– Jeg tænkte, at der kunne ske noget. Jeg har en masse fart, så jeg trak bolden over til mit venstre ben, og jeg kunne score. Jeg var lidt usikker efter berøringen, men det endte med at blive et godt mål, udtaler Højlund efter kampen ifølge BBC Sports.

Rasmus Højlunds andet mål var et af de mere kuriøse af slagsen. Alejandro Garnacho afsluttede fra kanten af feltet, men bolden, som var på vej til målspark, ramte Højlund i brystet og røg i kassen.

Men det var ikke bare held, fortæller Højlund.

– Jeg troede virkelig på det. 100 procent. Du kan se, at jeg drejer min krop og så gik den ind. For at være ærlig, så var jeg overrasket. Jeg har meget selvtillid i øjeblikket.

Dermed er danskeren på syv sæsontræffere i Premier League. Og selvom målene har ladet vente på sig, så er Højlund ikke overrasket over den flotte stime.

Historiske Højlund sikrer United tre point

– Jeg tvivlede aldrig på mig selv, men selvfølgelig kan man være lidt nede, når man ikke scorer. Jeg vidste, det var bare et spørgsmål om tid, slutter danskeren.

Med sejren spiller Manchester United sig på sjettepladsen i Premier League. Næste kamp er på lørdag, når Fulham gæster Old Trafford.

Se Højlunds scoringer øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P