NordicBet Ligaen

Officielt: Hobro henter ung angriber på lang kontrakt

Richmond Gyamfi er ny mand i Hobro. Det står klart lørdag, hvor den unge angriber er præsenteret i NordicBet Liga-klubben.

Richmod Gyamfi er ny mand i Hobro
Foto: Hobro IK

Hobro har forstærket sig på de offensive pladser.

Ghanesiske Richmond Gyamfi er præsenteret i det nordjyske, hvor den 19-årige angriber har skrevet under på en kontrakt med udløb i sommeren 2027.

Gyamfi har tidligere været til prøvetræning i Hobro, og nu er han klar til at skifte til sin første europæiske klub i karrieren.

Og i Hobro ser man et stort potentiale i Gyamfi.

– Richmond er en spiller, som vi lærte at kende gennem en længere prøvetræningsperiode i klubben. Her viste han sig rigtig flot frem, hvor især hans afslutningsevner imponerede os. Han er en ung angriber med et stort potentiale, som vi mener, at vi kan være med til at forløse. Et potentiale, vi allerede har set gode prøver på, udtaler teknisk chef i Hobro, Lars Justesen til klubbens hjemmeside.

Richmod Gyamfi er ny mand i Hobro
Foto: Hobro IK

Det er ikke kun Justesen, som er glad for aftalen. Og Gyamfi selv glæder sig over kontrakten med Hobro.

– Jeg er rigtig stolt og glad over at have sat min underskrift på en aftale med Hobro IK. Jeg har fået et rigtigt godt indtryk af Hobro IK gennem min prøvetræning, hvor både spillere, trænere og alle andre i klubben har taget godt imod mig, udtaler Gyamfi.

– Selvom det er ghaneserens første klub i Europa, så fortæller Gyamfi fortæller, at han allerede er faldet godt til i det jyske.

Hobro henter keeper med fortid i FCM og OB

Det er stort skridt for mig at rejse til en anden verdensdel, men jeg føler mig allerede hjemme her, og jeg er sikker på, at det er et godt sted for mig at fortsætte min udvikling, slutter angriberen.

Hobro spiller lørdag vinteropstartens sidste kamp testkamp mod Aarhus Fremad. Hobro tager hul på forårssæsonen søndag den 25. februar mod FC Fredericia.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P