Masser af angriberkasser i Atleticos storsejr

Atletico Madrid var lørdag uden nylig skadet Álvaro Morata, men der var masser af offensiv power i hovedstadsholdet, som vandt en storsejr over Las Palmas.

Memphis Depay jubler

Det var første kamp Atletico Madrid uden den skadede Álvaro Morata.

Angriberen har forstuvet et ledbånd i knæet, og derfor var Morata ikke med på Diego Simeones mandskab lørdag eftermiddag mod Las Palmars.

Det var i stedet Marcos Llorente, og han sørgede for, at fans af Los Colchoneros hurtigt glemte savnet til Morata.

Efter et kvarters spil forsøgte Las Palmas-forsvaret at cleare bolden, men i stedet for at sparke ud af kommunen, blev bolden losset ind på en forsvarsspiller. Llorente opsnappede den løse bold, og bragte køligt hjemmeholdet foran.

Og minsandten om Llorente ikke var på pletten få minutter senere, hvor det gik helt galt i de bagerste geledder hos Las Palmas.

Morata MR-scannet – misser Champions League

En forsvarsspiller snurrede et par gange rundt om sig selv og mistede bolden til Angel Correa, som spillede Llorente helt fri foran mål. 2-0.

Stillingen holdte indtil pausen.

I anden halvleg fortsatte den offensive dominans, men det var slut med Llorente på måltavlen. I stedet scorede angrebskollegaen Angel Correa to gange inden for et kvarter af anden halvleg. Det første efter oplæg fra Koké og det andet på straffespark.

Efter en time blev Llorente skiftet ud til fordel for Memphis Depay, og hollænderen fuldendte den gode angriberkamp for Atletico med sin scoring til 5-0.

Atletico overhaler Barcelona med sejren og indtager tredjepladsen i LaLiga. Catalanerne kan dog generobre det tabte, når Celta Vigo venter senere lørdag.