Premier League

Manchester City-målhelt: VAR hjalp os ikke

Rodri blev den store helt, da han med sit mål i de døende minutter sikrede Manchester City et point mod Chelsea på Etihad.

Rodri var ikke tilfreds med Manchester Citys forsvar, da de tabte point mod Chelsea
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Rodri sikrede Manchester City et point i de døende minutter.

Det lignede ellers rigtig længe, at det skulle være Chelsea, der løb med alle pointene, da de gæstede Etihad i et chancerigt opgør.

Chelsea tager point i City-chancehav

Efter kampen satte Rodri ord på de ting, som han synes Manchester City manglede for at gøre fuld pointhøst.

– Jeg synes ikke, at vi var gode i første halvleg. Vi lukkede endnu et nemt mål ind. Jeg synes, at vi skal forsvare meget bedre. De skabte nærmest intet i første halvleg, lød det fra Rodri, da han efter kampen snakkede med BBC Sports.

På trods af at kampen bød på rigtig mange chancer til særligt Erling Haaland, som City ikke formåede at omdanne til mål, fortsatte Rodri med et sætte fokus på forsvaret som det, der kostede City sejren.

– Vi vidste godt, at de var gode på kontraangreb med deres hurtige spillere. Vi forsvarede ikke deres kontrafase godt nok, og når man har lukket ind, er det meget sværere at komme tilbage.

Udover det mangelfulde forsvarsspil pegede Rodri også på VAR som en frustrerende faktor i kampen.

– Jeg har ikke lyst til at tale for meget om dommeren, men jeg kan ikke huske en kamp med så mange VAR-tjek, hvor der ikke var et eneste, der gik vores vej, forklarer den spanske midtbaneprofil overfor BBC Sports.

Men ifølge Rodri er håbet overhovedet ikke ude for Manchester City.

– Der er stadig lang vej endnu, før sæsonen er slut. Vi skal vinde vores kampe. Hverken os, Liverpool eller Arsenal kommer til at vinde alle kampe resten af sæsonen. Vi skal bare have en stærk mentalitet og fokusere på at vinde, forklarede Rodri BBC Sports.

Med pointdeleren har City to point op til Arsenal og fire point op til Liverpool. Dog har de lyseblå fra Manchester spillet en enkelt kamp mindre end deres konkurrenter.

Næste gang Manchester City skal forsøge at gøre fuld pointhøst er den 20. februar, når de får besøg af Thomas Franks Brentford.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P