Juventus smider afgørende point i Elkjær-land

Juventus smed lørdag aften livsvigtige point i det italienske titelræs, da de ikke formåede at slå Verona på udebane.

Allegri var langt fra tilfreds, da hans Juventus-hold smed point ude mod Verona.

Nedrykningskandidaterne fra Verona drillede Juventus.

Den traditionsrige italienske klub, der i sin storhedstid husede Preben Elkjær, formåede lørdag aften at spille 2-2 med titelbejlerne fra Torino.

Verona var endda foran ad to omgange i opgøret, men måtte se sig tilfreds med en pointdeling, da Juventus i begge omgange responderede med en hurtig udligning.

Efter 11 minutter bragte Michael Folorunsho Verona foran.

Men føringen holdt ikke længe, da Juventus i det 28. minut fik tildelt et straffespark, som den 24-årige Dusan Vlahovic sparkede i kassen.

Tijjani Noslin scorede kort inde i anden halvleg, da han i det 52. minut på ny skabte håb om den kæmpe triumf for Verona.

Det håb punkterede Adrien Rabiot blot tre minutter senere, da han i det 55. minut formåede at udligne.

Men Verona, der aktuelt befinder sig på 17. pladsen i den italienske Serie A, må tænkes at være ganske tilfredse med at få et enkelt point med fra en kamp mod Juventus.

Med det uafgjorte resultat er der nu ni point mellem Juventus og Inter Milan, der indtager førstepladsen i Serie A.

Næste gang Juventus skal forsøge at indhente Inter er den 25. februar, når de får besøg af Frosinone.