Bundesligaen

Henriksen efter debutsejr: Jeg er stolt af holdet

Bo Henriksen fik noget nær en drømmedebut i Bundesligaen, da Mainz lørdag vandt over Augsburg. Og danskeren var efter kampen stolt af sit mandskab.

Bo Henriksen præsenteres i Mainz
Foto: Torsten Silz/AP/Ritzau Scanpix

11 kampe uden sejr.

Det var den barske realitet for Mainz, inden lørdagens opgør mod Augsburg i Bundesligaen.

Lørdag kom forløsningen dog for Mainz, som vandt i Henriksens debut, og efter kampen roste spillerne danskerens indtog i klubben.

Og den 50-årige fynbo gengældte de positive ord.

For Mainz dominerede særligt i første halvleg, hvor også kampens eneste mål blev scoret af Sepp van den Berg i det 44. minut.

Få minutter efter føringsmålet brændte Mainz et straffespark.

– Vi spillede rigtig godt i første halvleg og kunne have scoret to mål. Det var en god start generelt, og jeg er stolt af spillerne, fordi de gav alt, hvad de havde, udtaler 50-årige Henriksen ifølge Augsburgs hjemmeside.

Henriksen blev præsenteret i Mainz i tirsdag og havde altså kun haft få dage til lære sine nye spillere at kende.

Men spillerne fulgte planen.

– De (spillerne, red.) fulgte vores taktik og spillede med energi, passion og følelse fremfor frygt. Det var det vigtigste for mig og næste skridt. Vi skal kæmpe i hver kamp og fortsætte angrebet, selv når vi fører 1-0, slutter danskeren.

Officielt: Silberbauer bliver Bo Henriksens assistent

Trods sejren ligger Mainz fortsat under nedrykningsstregen i Bundesligaen. Næste opgave for Henriksen og co. er fredag ude mod førstepladsen fra Bayer Leverkusen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P