Frustreret Frank: Vi var det bedste hold i begyndelsen

Thomas Frank og Brentford tabte lørdag 1-4 til Jürgen Klopp og Liverpool. Den danske manager var frustreret efter kampen, særligt fordi hans mandskab havde startet kampen så godt.

Thomas Frank ser misfornøjet ud
Foto: Peter Nicholls/Reuters/Ritzau Scanpix

Der stod 0-0 indtil det 34. minut.

Her lagde Darwin Núñez’ åbningsscoring kimen for Liverpools store sejr ude over Thomas Frank og Brentford.

Liverpool var foran 0-3, da Ivan Toney reducerede i slutningen af kampen. Det hele endte 1-4 til Liverpool, og det frustrerede Thomas Frank, som ellers var tilfreds med udlægget fra sit mandskab.

– Jeg synes, drengene var gode i de første 35 minutter. Vi var det bedste hold på banen, og vi gjorde så mange ting rigtigt, udtaler Frank til klubbens egen hjemmeside i kølvandet på nederlaget.

– Vi pressede aggressivt, vandt bolden og angreb fremad. Vi var virkelig gode i omstillingerne, roste Frank sit mandskab.

Trods 35 gode minutter tabte Brentford alligevel til mesterskabskandidaten fra Liverpool. Det kræver en helstøbt indsats at besejre de store hold, lyder det.

Salah på tavlen i Liverpools storsejr over Brentford

– Vi voldte dem problemer, men man skal desværre levere en nærmest perfekt indsats i 90 minutter mod de store hold, og der synes jeg ikke, vi var, slutter den 50-årige dansker.

Med nederlaget ligger Brentford nummer 14 i Premier League. Næste kamp for Frank og co. er på tirsdag, hvor Manchester City venter på Etihad Stadium.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P