Bundesligaen

Bundærlig Tuchel: Svært at bringe lys og håb tilbage

Presset stiger fortsat på Thomas Tuchel, som på søndag skal levere et positivt resultat, når Bayern München møder Bochum.

Thomas Tuchel fortæller om situationen i Bayern inden søndagens kamp mod Bochum.
Foto: Alberto Pizzoli/AFP/Ritzau Scanpix

Krisen ulmer i Bayern München.

Presset på Thomas Tuchel stiger efter to skuffende nederlag til Bayer Leverkusen og Lazio.

Det var også en noget pessimistisk Bayern-træner, som lørdag formiddag talte med pressen forud for Bundesliga-opgøret mod Bochum.

– Jeg tror noget af det sværeste er at bringe lys og håb tilbage til holdet. Vi bliver nødt til at forblive rolige og stole på hinanden, men lige nu er det ikke noget, vi har i vores spil.

– Efter to nederlag er det ikke velset at tale om at vinde Champions League. Vi giver ikke op, men efter den uge med de to resultater er vi nødt til at se på os selv.

– En træner, som siger, at vi ikke vil vinde, ville ikke være træner særlig længe, så det har jeg heller ikke tænkt mig at gøre. Jeg stoler stadig på mit hold, og jeg forsøger at skubbe dem i den rigtige retning, fortæller Thomas Tuchel på pressemødet.

I Bundesligaen har Bayern München efter nederlaget til Bayer Leverkusen nu fem point op til førerholdet.

Thomas Tuchel havde angiveligt forsøgt at motivere sine spillere med en noget alternativ kommentar, som du kan læse mere om her:

Tuchel med kæmpe sviner: I er ikke så gode som jeg troede

De rygter fik Tuchel dog manet i jorden på pressemødet.

– Jeg ville aldrig sige sådan noget til spillerne, det ville være absurd. Hvad ville pointen være med det? Hvis jeg havde sagt det, så var jeg ikke kommet med på bussen med spillerne. Vi er sammen om det.

Du kan se kampen mellem Bayern München og Bochum søndag klokken 17:30 på TV3 Max og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P