Premier League

Ærgerlig Klopp: Alisson skadet i sidste aktion fredag

Liverpool er uden stjernekeeperen Alisson Becker lørdag mod Brentford. Brasilianeren blev nemlig skadet i den allersidste aktion i fredagens træning.

Jürgen Klopp ankommer til Brentford med Liverpool
Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix

For anden kamp i træk er Liverpool uden Alisson Becker i målet.

I sidste uge måtte brasilianeren sidde over mod Burnley grundet en virus. Men han var tilbage i træning i løbet af ugen.

Desværre for Liverpool, Jürgen Klopp og Alisson selv, så pådrog målmanden sig fredag en ny skade. Det fortalte Liverpool-manageren lørdag i optakten til kampen mod Brentford.

Tyskeren forholdte sig til alle Liverpools skader, og her kom Klopp også ind på målmanden.

– Trent Alexander-Arnold er skadet, Thiago er skadet, Dominik Szoboszlai er skadet, det stod alt sammen klart. Og i går, (fredag, red.) i den sidste træningssession, udgik Alisson. Det er virkelig ikke godt, udtaler Klopp til tv-stationen TNT Sports.

Liverpools manager blev efterfølgende spurgt, om han kendte til omfanget af den brasilianske målmands skade.

Liverpool forud for Brentford-møde: Har noget at rette op

– Nej, det ved jeg ikke. Det er en muskelskade, og vi ved det endnu ikke. Vi må vente. Som altid, er det måske i morgen eller dagen efter, at vi kommer til at vide mere, slutter manageren.

Liverpool starter derfor med irske Caoimhin Kelleher i målet mod Brentford. Kampen starter klokken 13:30 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P