Premier League

Thomas Frank om møde med Klopp: Jeg var en nobody

Jürgen Klopp stopper som Liverpool-manager til sommer efter ni år på posten. I den anledning husker Brentfords danske manager, Thomas Frank, tilbage på sit første møde med den karismatiske tysker.

Thomas Frank husker tilbage på sit første møde med Jürgen Klopp.
Foto: Chris Radburn/Reuters/Ritzau Scanpix

En æra slutter til sommer.

Her træder Jürgen Klopp tilbage fra sit job som manager i Liverpool efter ni år og et hav af flotte resultater og trofæer undervejs.

Inden da har han dog en lang række kampe, der skal spilles først.

Én af dem er mod Brentford lørdag, hvor manageren hedder Thomas Frank.

På pressemødet forud for de to klubbers duel blev Thomas Frank spurgt ind til, hvad han tænker om Jürgen Klopp.

Her hersker der ingen tvivl om, at danskeren har høje tanker om den tyske manager, hvilket han bruger en anekdote til at beskrive.

– Jeg synes, at Jürgen er en fantastisk træner og personlighed. Han har været en kæmpe gevinst for Premier League og fodbold generelt.

– Den første gang, jeg stødte på ham, var da vi havde nogle få danske spillere i Mainz og i Dortmund, som vi fulgte. Jeg var nede og besøge ham med det danske fodboldforbund, hvor jeg var ungdomslandstræner.

– Jürgen Klopp ankom i sin bil en lille smule for sent, gik ind i lokalet, satte sig ned og talte med os i 30 minutter, hvor vi bare skulle stille alle de spørgsmål, vi kunne. Han var fuld af energi, ligesom vi kender ham.

– Bagefter gik vi ud til træningsbanen, og han kom over for at tale med os. Dagen efter var det det samme igen, men alle de andre blev nødt til at gå tidligere, så jeg stod alene og så træningen.

– Alligevel kom han over til mig og tog sig tiden til det. Jeg var en nobody – en U17-træner fra Danmark. Jeg kan godt lide det menneskelige aspekt ved det. Han kan nok ikke huske det, men det kan jeg, siger Thomas Frank.

Kampen mellem Brentford og Liverpool fløjtes i gang lørdag klokken 13.30 i London.

Liverpool indtager førstepladsen i Premier League forud for opgøret, mens Brentford ligger nummer 14.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P