Europa League

Romelu redder Roma i europæisk remis

AS Roma fik lov til at arbejde for det, da den italienske hovedstadsklub besøgte Feyenoord torsdag aften.

Romelu Lukaku reddede AS Roma fra et nederlag, da romerne rejste til Holland torsdag aften.
Igor Paixão
45’+1′
R. Lukaku
67′

Daniele De Rossi er ved at tøjle tropperne i AS Roma.

Roma-legenden overtog det varme trænersæde efter José Mourinho, som blev fyret efter en sløj halvsæson.

Den portugisiske manager havde ellers ført Roma til Europa League-ottendedelsfinalen, som De Rossi nu har ansvaret for.

Det var en noget sværere opgave end først antaget.

Kort inden første halvleg var ved vejs ende, blev pause-snakken nemlig markant sværere for Daniele De Rossi, da han kunne se Igor Paixao heade hjemmeholdet i front.

Romelu Lukaku blev den udlignende faktor for romerne, da han headede Leonardo Spinazzolas hovedstød i kassen til kampens slutresultat 1-1.