3F Superligaen

Jakob Poulsen inden foråret: Vi skal være modige

Superligaen banker på døren, og Viborg FF-cheftræner Jakob Poulsen melder holdet klar til at jagte resultaterne.

Superligaklubben Viborg FF har torsdag forlænget kontrakten med assistenttræner Jakob Poulsen, der har fået kontrakt til sommeren 2026.
Foto: Viborg FF

Fredag aften ruller bolden atter i Superligaen.

Her har Viborg FF fået æren af at skyde forårssæsonen i gang, når OB fredag gæster klubben fra domkirkebyen.

Viborg-cheftræner Jakob Poulsen fortæller forud for opgøret mod OB, at han og resten af klubben er klar til at gå offensivt til værks.

– Vi går ind til opgaverne med en offensiv tilgang. I al den tid, jeg har været her i klubben, har mantraet været, at vi spiller for at opnå, og sådan er det stadig. Sådan er tankegangen i klubben, og det passer også til mig som person og træner.

– Jeg synes, det er sjovere at spille for at jagte noget, forsøge at angribe kampene og tage initiativet, og det er også den tilgang, vi har til foråret.

– Vi skal være modige, turde presse højt og være offensive i vores udtryk. Det gælder også i udtrykket med bolden, hvor vi skal turde at spille ind i de områder, hvor det gør mest ondt på modstanderne.

– Foråret handler om at opnå så meget som muligt, og så må vi se, hvor langt vores præstationer rækker. Det er en tæt liga med mange hold, der er meget jævnbyrdige, men vi vil i hvert fald angribe forårssæsonen med en offensiv tilgang, siger Jakob Poulsen til Viborg FF’s egen hjemmeside.

Årets første superligaopgør fløjtes i gang fredag klokken 19.00.

Viborg FF indtager forud for kampen ottendepladsen i landets bedste række, mens gæsterne fra OB ligger på niendepladsen.

| Energi Viborg Arena | 16 feb 202419.00
Viborg FF
Viborg FF
t v t v t
1 : 2
Slut
OB
OB
t u t v u
A. Ementa
23′
B. Kadrii
11′
L. Deedson
34′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
club logo club logo
90′

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P