Premier League

Brentford henter Brugge-bomber på lang kontrakt

Brentford har onsdag annonceret tilgangen af angriberen Igor Thiago, som kommer til fra Club Brugge. Brasilianeren skifter først til sommer, og dermed kan det være afløseren for Ivan Toney.

Thiago præsenteres i Brentford
Foto: Brentford FC

Afløseren for Ivan Toney kan nu være på plads.

Igor Thiago er noteret for 16 mål i denne sæson, og ligger nummer to på topscorerlisten i Belgien. Til sommer skifter han til Brentford.

Det står klart onsdag, hvor Brentford kan fortælle, at den 22-årige brasilianer har skrevet under på en femårig kontrakt med danskerklubben.

Og det glæder holdets manager, Thomas Frank.

– Vi har skrevet kontrakt med en nøglespiller til en nøgleposition. Thiago er en meget spændende angriber, der passer perfekt ind i vores hold. Han er hårdtarbejdende og en meget god prespiller. Han er også en fysisk tilstedeværelse, meget dygtig i feltet og kan forbinde spillet, udtaler Frank til klubbens hjemmeside.

Frank roser desuden ledelsen i Brentford for at have været proaktive ved at underskrive med Igor Thiago allerede nu. Dermed kan afløseren til den ombejlede Ivan Toney være på plads.

Thiago præsenteres i Brentford
Foto: Brentford FC

Thiago kom til bulgariske Ludogorets i 2022, og skiftede i sommer til Club Brugge. Her har den 188 centimeter høje angriber foreløbigt scoret 16 mål og lavet to assists.

– Han udvikler sig godt i den belgiske liga, så der er stort potentiale, og vi ser frem til at se ham i en rød og hvid trøje, slutter Thomas Frank.

Thiago slutter sig til Brentford den 1. juli, og klubben har en klausul på at forlænge Thiagos kontrakt med yderligere et år.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P