Champions League

Neestrup medgiver: Ramt af et tempochok

F.C. Københavns cheftræner var imponeret over Manchester City, da han udtalte sig efter tirsdagens nederlag på 1-3 i Parken.

Jacob Neestrup råber på banen for FCK
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Der var niveauforskel tirsdag aften.

Manchester Citys store stjerner vandt 1-3 mod F.C. København i Parken i den første ottendedelsfinale.

Gæsterne er forsvarende mestre i Champions League, og Jacob Neestrup var da også fuld af lovprisningerne for Manchester City efter kampen.

– Udover, at det er nogle dygtige fodboldspiller, og de har en dygtig træner, så skal man ikke underkende, at det et vanvittigt godt kollektiv. De arbejder hårdt og er totalt afklaret. De kommer jo med et ekstremt professionelt mindset, og tager hånd om kampen fra første minut, udtaler Jacob Neestrup til Viaplay efter kampen.

Jacob Neestrup råber på banen for FCK
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

City kom ud til kampen som trold af en æske, og inden for de første fem minutter havde gæsterne allerede haft flere gode forsøg.

Efter ti minutter bragte De Bruyne City foran.

– De første 20 minutter bliver vi ramt af et tempochok, og at vi ikke har spillet en konkurrencekamp i to måneder.

– Jeg synes vi vokser ind i den sidste del af første halvleg. Vi scorer, har muligheden for at score til 2-1, selvom det ikke havde været fortjent, men muligheden var der.

Cheftræneren medgiver, at der stod Manchester City på det meste i anden halvleg, og københavnerne halsede efter de boldvante City-spillere.

Men Neestrup var tilfreds med indsatsen fra sit mandskab.

– Spillerne gør alt, hvad de kan, men vi møder et hold, der ikke bare er et niveau over os, men også et nøk op i forhold til de tre modstandere, vi har mødt i gruppespillet, slutter cheftræneren.

F.C. København kan rejse sig søndag, når Silkeborg venter på udebane klokken 16.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P