Træningskampe

Lyngby-anfører om testkamp: Aldrig oplevet noget lignende

Marcel Rømer og Lyngby Boldklub fik tilkendt tre tvivlsomme straffespark i weekendens træningskamp mod HamKam i Tyrkiet, og nu hænger matchfixingspøgelset over kampens dommer.

Lyngbys Marcel Rømer under superligakampen mellem Lyngby Boldklub og FC Nordsjælland i Lyngby søndag den 3. september 2023.
Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Lyngbys træningskamp mod norske HamKam bød på en række usædvanlige dommerkendelser.

Fire tvivlsomme straffespark – tre af dem i det sidste kvarter – har fået HamKam til at informere det norske fodboldforbund om de udsædvanlige hændelser.

Matchfixingspøgelset hænger over kampen, og Lyngbys anfører, Marcel Rømer, forstår godt nordmændenes reaktion.

– Jeg oplevede kampen som meget mistænkelig. Det var ikke kun vores straffespark, også HamKams straffe i starten af anden halvleg var tvivlsomt, udtaler Rømer til campo.dk.

Lyngby var bagud 2-0, da holdet fik tildelt et tvivlsomt straffe med et kvarter igen. Forsøget blev brændt, men få minutter senere fik Lyngby et nyt forsøg fra 11-meterpletten – endnu en gang uden scoring.

Tredje gang var dog lykkens gang, da Rømer i overtiden lykkes at score på straffespark til kampens resultat 2-1.

Lyngbys Marcel Rømer under superligakampen mellem Lyngby Boldklub og FC Nordsjælland i Lyngby søndag den 3. september 2023.
Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

– Det var nok først til sidst, at tiøren faldt, og det gik op for én. Man blev hvert fald mistænkelig. Dommeren fløjtede jo også kampen af lige efter, jeg havde scoret. Bolden blev ikke engang givet op.

Var det noget I snakkede om i omklædningsrummet efter kampen?

– Ja, det var det helt bestemt. Også inde på banen holdene imellem også. Der var ikke nogle af de to hold, der var tilfredse med dommeren. Vi jokede til sidst med, at hvis man gjorde ham opmærksom på, at der var en kendelse i feltet, så greb han chancen.

Den 32-årige anfører har spillet mange kampe og været gennem mange træningslejre i udlandet, men weekendens oplevelse var ny.

– Jeg har sgu aldrig prøvet noget lignende. En ting er kendelser, man er utilfredse med. Det sker hver weekend, men sådan noget, så mistænkeligt, det er første gang. Det virkede meget meget mistænkeligt. Så gik vi og grinede lidt af den oplevelse.

HamKam har informeret det norske fodboldforbund, som har sendt sagen videre til UEFA. Og Rømer vil da ikke tage stilling til, om der er tale om matchfixing eller ej.

– Men jeg kan godt forstå, at der nu bliver gjort noget, slutter anføreren.

Lyngby Boldklub spiller første kamp i Superligaen søndag klokken 14 mod FC Nordsjælland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P