AFCON 2024

Klaiber om vennen Haller: Vidste han ville klare sig

Sean Klaiber i Brøndby er gode venner med Sébastien Haller, der netop har vundet African Cup of Nations med Elfenbenskysten. Og Klaiber har altid troet på, at hans tidligere holdkammerat ville klare sig, selvom han har været alvorlig syg med kræft.

Sébastien Haller har vundet African Cup of Nations efter et hårdt sygdomsforløb
Luc Gnago/Reuters/Ritzau Scanpix

Sébastien Haller har i en lang periode været igennem et hårdt sygdomsforløb med testikelkræft, og i Brøndby IF har vennen Sean Klaiber fulgt med hele vejen.

Søndag aften kunne Haller så løfte African Cup of Nations trofæet på hjemmebanen Stade Olympique Alassane Ouattara, hvilket bringer glæde hos Brøndbys højreback, der spillede sammen med angriberen i såvel Utrecht som Ajax i hjemlandet.

– Jeg vidste, han ville klare sig, siger Sean Klaiber til det hollandske medie AD.

Og efter sejren i søndagens finalen, hvor Elfenbenskysten besejrede Nigeria med 2-1 på blandt andet et mål af Haller, var glæden heller ikke til at overse hos Klaiber selv.

– Jeg tænkte: Han gjorde det! ‘Seb’ er en stor spiller, der leverer i den slags kampe. Først i semifinalen mod Congo og nu igen i finalen. Frem for alt var jeg meget stolt. Det var jeg selvfølgelig allerede, men det er virkelig flot, at han vinder den turnering. Han har været igennem en hel proces på det seneste, og han gav aldrig op, siger Klaiber til mediet og fremhæver, hvor stort det er at vinde den bedste afrikanske turnering.

– Som angriber i sådan et land, Didier Drogbas hjemland, er der et stort pres på dig. Så at gøre det i sådan et øjeblik og i en finale i dit eget land, det vil betyde endnu mere for ham end de Champions League-mål, han scorede for Ajax. Det går dybere, siger Klaiber.

Du kan læse hele interviewet her.

Og du kan se Sean Klaiber i aktion for Brøndby IF, når han sammen med sine holdkammerater møder FC Midtylland søndag aften klokken 18.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P