HamKam indberetter: Lyngby-kamp mistænkes for matchfixing

Lyngby Boldklub og norske HamKam spillede i weekenden træningskamp, og nu fortæller den norske klubs danske træner, at de har indberettet flere dommerkendelser til det norske fodboldforbund.

Lyngby Boldklub, Superligaen, Freyr Alexandersson.

Fire straffespark, og tre af dem inden for det sidste kvarter.

I weekenden spillede norske HamKam og danske Lyngby Boldklub træningskamp i Tyrkiet, og der var gang i 11-meterpletten.

Og træningskampen, som endte 2-1 til HamKam, har fået et efterspil, for den norske klub har informeret det norske fodboldforbund om en række mærkværdige dommerkendelser.

Det fortæller HamKams danske cheftræner, Jakob Michelsen, som roser sit mandskabs sejr over Lyngby fra Superligaen.

– Når det så er sagt, så var der nogle dommerafgørelser, som var meget, meget mærkelige, især de tre straffespark, som Lyngby fik mod slutningen af ​​kampen. Det har vi selvfølgelig noteret os, udtaler Michelsen til Eurosport.no.

Lyngby fik tre straffespark i det sidste kvarter af kampen, og først på det tredje lykkedes det Marcel Rømer at reducere til 2-1. Dommeren fløjtede kampen af lige efter.

Alle straffespark var i det tynde ende, lyder det.

– Vi kontaktede NFF mandag morgen for at informere om, at der var et mærkeligt hændelsesforløb i kampen, så NFF kan give det videre til andre myndigheder. Hvis der er sket noget, som ikke burde være sket, kan de håndtere det. Vi gjorde det, fordi vi alle har et ansvar for at beskytte spillet.

Lyngby-anfører om testkamp: Aldrig oplevet noget lignende

Michelsen ønsker dog ikke at gøre sig til dommer for, om der er tale om matchfixing eller ej.

– Måske gik alt, som det skulle, men vi skulle gøre dem opmærksomme på, at det så mærkeligt ud. Hverken HamKam- eller Lyngby-spillerne forstod noget til sidst der, siger han.

Det norske fodboldforbund bekræfter, at de har modtaget HamKam’s indberetning. Fodboldforbundet har rapporteret videre til UEFA, som står for undersøgelsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P