Champions League

Ancelotti om CL: Vi vil vinde den

Tirsdag aften tog Real Madrid det første stik mod avancement i Champions League, da de slog Leipzig. Efter kampen roste Ancelotti sine spillere og ytrede sit ønske om at gå hele vejen i turneringen.

Ancelotti drømmer stort i denne sæsons Champions League, efter hans Real Madrid-mandskab slog Leipzig
Foto: Lisi Niesner/Reuters/Ritzau Scanpix

Det var en hårdt tilkæmpet sejr, som Real Madrid hentede i Leipzig.

Hjemmeholdet Leipzig fik annulleret et mål af VAR i første halvleg, og der skulle magi fra Brahim Diaz til, for at Real kunne sejre 1-0.

Diaz sikrer Real-sejr i første kamp mod Leipzig

På trods af dette roste Ancelotti sine spillere efter kampen, hvor den italienske cheftræner også fik knyttet et par ord til sin drøm om at vinde Champions League.

– Jeg har et hold med en fremragende attitude og en imponerende kvalitet. Jeg er meget imponeret over, hvordan vi forsvarede mod et hold, der altid gør det svært for deres modstander, sagde Ancelotti til Real Madrids egen hjemmeside.

Men særligt en spiller udtrykte Ancelotti sin begejstring for.

– Han (Brahim Diaz, red.) var spektakulær. Han scorede et helt vidunderligt mål, og han knoklede hårdt.

Den storroste Brahim Diaz måtte forlade kampen, da han pådrog sig en skade i det 84. minut, hvortil Ancelotti kunne supplere med følgende.

– Han fik et slag på sin ankel og sin læg. Jeg tror ikke, at det er en muskelskade, men vi undersøger ham i morgen.

Til sidst i interviewet med klubbens egen hjemmeside blev den imponerede italiener spurgt ind til los blancos chancer for at gå hele vejen i Champions League denne sæson.

– Vi vil rigtig gerne vinde Champions League, men det er en utrolig svær turnering. Vi skal være rigtig gode, ligesom vi var i dag, hvis vi skal vinde den, svarede Ancelotti.

Næste gang Real og Leipzig tørner sammen i Champions League er den 6. marts, når den tyske klub slår et smut forbi Bernabeu.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P