LaLiga

Medie: Andreas Christensen sat til salg af Barcelona

Den danske landsholdsspiller skal ifølge en af Englands store aviser bringe penge ind til FC Barcelonas udhulede bankkonto.

Andreas Christensen i kamp for FC Barcelona, hvor de igen har smidt point i topstriden i LaLiga.
Josep Lago/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der venter et EM til sommer for Andreas Christensen.

Det er helt sikkert. Årets Fodboldspiller i Danmark 2023 kommer helt sikkert med i Kasper Hjulmands EM-trup.

Noget, der også begynder at blive mere og mere realistisk, er, at FC Barcelona-spilleren skal bruge EM som et udstillingsvindue til at finde sig en ny klub.

Det skriver den engelske avis ‘The Mirror‘.

Avisen mener at vide, at fordi FC Barcelona fattes penge, har Joan Laporta og klubbens sportsdirektør Deco sat både Andreas Christensen og Raphinha til salg.

Klubbens manager Xavi har tidligere offentliggjort, at han stopper i klubben til sommer, og for at kunne forstærke sig til sommer, vil klubben nu angiveligt frigøre lønkroner og skaffe penge ved spillersalg.

Pedri og Gavi er to af klubbens store profiler, men de skulle ikke være på vej væk fra klubben. Dem vil FC Barcelona ikke slippe.

Andreas Christensen kom til FC Barcelona forud for 2022/2023 sæsonen, hvor han var med til at vinde det spanske mesterskab med klubben.

Han skiftede dengang transferfrit fra Chelsea og der vil derfor være tale om ren profit for ‘Barca’, hvis de sælger danskeren denne sommer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P