3F Superligaen

Bundgaard & Kvistgaarden: Taler mere end jeg er vant til

Filip Bundgaard har taget skiftet til Brøndby IF, hvor forventningerne uden tvivl er tårnhøje til den unge angriber. Han skal vænne sig til mange ting, der er anderledes end i Randers… og Jylland.

Filip Bundgaard skal vænne sig til mange nye ting i Brøndby IF. Også sproget.
Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Livet som fodboldspiller byder flere gange i karrieren på store omvæltninger.

I hvert fald hvis du gør det så godt, at du bliver solgt til en større klub.

Netop det har været tilfældet for Filip Bundgaard, der i vinterens transfervindue skiftede til Brøndby IF fra Randers FC.

Og der er flere åbenlyse forskelle på de to klubber. Størrelsen på budgetterne og pokalerne i trofæskabet er to af tingene. En tredje er geografien.

I sin nye klub på den københavnske vestegn skal Filip Bundgaard også vænne sig til at snakke mere københavnsk.

– Jamen det er da noget andet. Nu bor jeg jo på værelse med Kvistgaarden. Jeg er ikke vant til en, der snakker lige så meget som han gør. Men så sker der også lidt, og det er godt nok, griner Filip Bundgaard om sin nye angrebsmakker og roommate.

Bundgaard og Kvistgaarden kender også hinanden fra U21-landsholdet, og Brøndby kan have en farlig angrebsduo på vej her, når sidstnævnte kommer sig helt ovenpå den skade, der lige nu holder ham ude af startopstillingen.

Filip Bundgaard selv kommer fra Hornbæk ved Randers, og selvom dialekten er lidt anderledes her, kan han sagtens finde trøst i, at Brøndby tidligere har haft topscorere i klubben, der stammer fra den jyske muld.

Ebbe Sand og de to Peter(e) – Møller og Graulund – er nemlig ligeså oprindeligt fra Jylland. Så der er noget at leve op til.

Tror du så, at du ender med at komme til at tale københavnsk lige frem?

– Nej, det tror jeg ikke. Nu må vi se, men det tror jeg nu ikke, griner Bundgaard.

Filip Bundgaard kan få sin officielle debut for Brøndby på søndag, når FC Midtjylland gæster Brøndby Stadion klokken 18.00.

Han har scoret fire mål i 17 kampe for Randers FC i efteråret.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P