Champions League

De Bruyne og Haaland venter: Det er den største test

To af fodboldens allerstørste stjerner venter for F.C. Københavns defensiv, når Kevin De Bruyne, Erling Haaland og resten af Manchester City gæster Parken. FCK’s træner har da også respekt for Citys mange profiler.

F.C. Københavns cheftræner Jacob Neestrup på pressemødet
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Det bliver en kamp da de helt store tirsdag aften.

FCK møder Manchester City i den føreste af to kampe i ottendedelsfinalen i Champions League.

Manchester City er forsvarende mestre i turneringen, og ligger nummer to i Premier League. Pep Guardiolas mandskab er da også en største test, FCK har stået over for i lang tid.

– For mig, er det verdens bedste hold lige nu, og hvis du ser tilbage på de seneste sæsoner er det den største test og den største test i sæsonen indtil videre, udtaler Neestrup på pressemødet mandag.

Manchester City råder over et hav af verdensstjerne, men særligt to af de blå-klædte City-spiller springer i øjnene: Kevin De Bruyne og Erling Haaland.

F.C. Københavns cheftræner Jacob Neestrup på pressemødet
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Neestrup har da også respekt for offensivduoen.

– Uanset, hvor dygtig du er, vil du aldrig kunne lukke ned for de to over tid, men det handler om at gøre rummene små og så kende deres karakteristika.

FCK’er inden City: Næsten en fordel af møde dem nu

– Får vi lukket ned for de to, er der cirka syv-otte andre spillere, vi skal huske at lukke ned for bagefter. Det er to dygtige spillere, men der er en håndfuld andre på absolut topniveau, lyder det fra Neestrup.

Kampen mod Manchester City fløjtes op klokken 21 og vises på TV3+ og Viaplay.

Se Jacob Neestrup svare på pressemødet øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P