Sene Priske-scoringer sikrede Eindhoven point

August Priske spillede en hovedrolle, da han blev skiftet ind til den sidste halve time i FC Eindhovens udekamp mod Breda.

August Priske scorede to gange i Eindhovens kamp mod Breda.

Han fik kun de sidste 32 minutter på banen, men sådan går det næppe næste gang.

19-årige August Priske scorede begge mål, da FC Eindhoven fredag aften gæstede Sigurd Haugen og NAC Breda.

Den FC Midtjylland-ejede angriber havde fra bænken set tjekkiske Dominik Janosek give Breda en 2-0-føring i første halvleg, men det ændrede den danske angriber altså på i anden halvleg.

Efter 77 minutters spil reducerede han til 2-1, inden han med seks minutter tilbage af kampen gjorde det til slutresultatet 2-2.

Imellem Priskes to scoringen blev en anden kending af den danske Superliga, nemlig Mart Lieder, skiftet ind, men den tidligere OB- og Sønderjyske-angriber kom ikke på tavlen.

FCM forlænger og udlejer talent til hollandsk fodbold

De to scoringer bringer August Priske op på i alt tre scoringer den næstbedste hollandske række Eerste Divisie.

August Priske scorede også i sin allerførste kamp for FC Eindhoven i spillerunde tre, og også i den kamp var der tale om en indskiftning mod NAC Breda.

Siden er det ikke blevet til scoringer i de efterfølgende 22 kampe, men fredag var den danske teenager altså på pletten hele to gange.

August Priske er lejet ud til FC Eindhoven for resten af sæsonen. Til sommer vender han tilbage til FC Midtjylland, hvor han har kontrakt helt til sommeren 2028.