3F Superligaen

Jesper Sørensen: Vi bliver aldrig perfekte

Brøndby-manager Jesper Sørensen mener aldrig, at Brøndby bliver perfekte, men til trods for det, så er klubben kommet langt.

Jesper Sørensen interviewes af Viaplay efter kamp ved Atlantic Cup i Portugal
Foto: campo.dk / Allan Hvid
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Brøndby har overvintret på Superligaens andenplads.

I Jesper Sørensens øjne har Brøndby taget store skridt siden den tidligere U21-landstræners tiltræden i klubben.

– Nu kom jeg for et år siden og overtog en trup, hvor det var vigtigt, at vi fik introduceret en masse ting, og så skal de implementeres.

– Jeg synes vi er ved at være der, hvor mange af de ting vi satte i søen, dem kender spillerne godt. Vi er ikke fra nul på noget tidspunkt, fortæller Jesper Sørensen til campo.dk

Tilvænningen med Jesper Sørensens nye principper tog for alvor fart i efteråret.

– Det der skete i efteråret, det var, at der begyndte at sætte sig et hold. Og det hold begyndte ligesom at køre godt derudad.

– I startopstillingen var det mange af de samme spillere. Nu synes jeg, at i den her opstart specielt, der har jeg fået rigtig mange af dem, som ikke spillede så meget med.

– Og det er fedt, fordi det gør konkurrencen det større. Det gør mulighederne for mig som træner større. Det er det vigtigste.

I forhold til den ultimative Brøndby-drøm, så får Jesper Sørensen og co. stadig bygget på.

– Vi er kommet et pænt stykke vej, men vi bliver aldrig tilfredse, tror jeg. Vi bliver aldrig perfekte, så meget kan jeg godt sige. Det gør vi ikke.

– Men vi arbejder på at kommer derhen af. Det vigtigste er at spillerne er ambitiøse, og at vi holder dem til ilden hele tiden, i forhold til at ville og skulle forbedre sig.

– Vi er hele tiden på jagt efter, hvor vi kan skabe det nye, vi gerne vil. Og vi er jo langt fra at være i mål endnu, men jeg synes, at det gode ved det er, at vi står et godt sted.

– Vi kan ikke tage de store skridt mere, men vi kan tage nogle små skridt og blive ved med at lægge på.

Et skridt stort kan tages når bolden igen ruller på Brøndby Stadion den 18. februar, når der er dømt top-brag mellem Brøndby og FC Midtjylland – vinderen af opgøret lægger sig på førstepladsen i Superligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P