Asien

Officielt: Jesse Lingaard er på plads i ny klub

Jesse Lingard har været uden kontrakt siden i sommer, men nu har den tidligere Manchester United-spiller fremtiden på plads.

Jesse Lingard præsenteres
Foto: Nottingham Forest

Nu har det tidligere Manchester United-talent fundet sig en ny klub.

Jesse Lingaard skal fremover imponere med sine fodboldkundskaber i Sydkorea, hvor englænderen har skrevet kontrakt med hovedstadsklubben FC Seoul.

Det bekræfter klubben torsdag morgen dansk tid på sin hjemmeside og sociale medier, hvortil klubben informerer om, at der tale om en toårig aftale med den 31-årige englænder.

Engelske Sky Sports beretter om, at der findes en option for et ekstra år i Lingaards kontrakt, der kan benyttes, hvis de to parter synes godt om samarbejdet.

Den nu aldrende Lingaard tilføjer dermed endnu en klub til sin perlerække af fodboldadresser.

Senest tørnede englænderen ud for Nottingham Forest, men der var ikke meget succes at hente i Nottingham for Lingaard.

Forud for dette havde den dansende englænder ellers en opblomstring, da han i 20/21-sæsonen var på lån i West Ham fra moderklubben Manchester United.

I West Ham spillede Lingaard noget af sin bedste fodbold i karrieren, da han i 16 optrædener scorede ni gange og lavede 5 assists.

På trods af både op -og nedture i Manchester, nåede Lingaard trods alt også at spille hele 232 kampe i United-trøjen, hvor han formåede at lave 35 mål og 21 assists.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P