Premier League

Lange bekræfter: Svensker går direkte ind på holdet

Der bliver ikke nogen tilvænningsperiode på akademiet for svenske Lucas Bergvall, når han slutter sig til Premier League-klubben Tottenham.

Lucas Bergvall træder direkte ind i Premier League-truppen i Tottenham.
Foto: Tottenham Hotspur

Han kan godt begynde at vænne sig til navne som Sonny, Timo og Skippy.

Tottenham bekræftede i fredags, at de har hentet svenske Lucas Bergvall i Stockholm-klubben Djurgården.

Den 18-årige svensker kommer dog først til London-klubben til sommer, hvor han fra og med 1. juli officielt kan kalde sig Tottenham-spiller.

For klubbens tekniske direktør, danske Johan Lange, er der store forventninger til den svenske midtbanespiller, og danskeren bekræfter, at der ikke bliver nogen tilvænningsperiode, når Bergvall til sommer kommer til London.

– Som person er han moden af sin alder, og oven i det har han også en rigtig god familie og netværk omkring sig. Han har stort potentiale, han slutter sig til førsteholdstruppen til sommer, men nu er det op til ham at tilpasse sig til sit nye miljø og tage det skridt for skridt, siger Johan Lange.

Johan Lange og Tottenham slog angiveligt en lang række klubber, herunder FC Barcelona og Manchester CIty, i kampen om Lucas Bergvalls underskrift, og det falder helt i tråd med klubbens strategi, når det kommer til talent-rekruttering.

Tottenham-indkøb efter Barca-afvisning: Det føltes bedre i maven

– Vi vil være en destination for de bedste unge talenter, der er derude. Det kan være talenter, der kommer ind på vores akademi tidligt, eller det kan, som i det her tilfælde med Lucas, være en spiller, som vi beslutter os for at forsøge at købe fra en udenlandsk klub i dette tilfælde Djurgården.

– Lucas er en meget moden spiller til trods for, at han lige er fyldt 18. Han er en boks-til-boks midtbanespiller, som er meget god i bold besiddelse hvor han er i stand til at kontrollere kampen, men også uden besiddelse har han en stor arbejdsradius, lyder det fra Johan Lange.

Lucas Bergvall har angiveligt kostet Tottenham 75 millioner kroner. For Djurgården er det mere end en tidobling af den pris, de i februar 2023 betalte for Bergvall i Brommapojkarna.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P