Premier League

Thomas Frank skamroser Nørgaard: Meget imponerende

Christian Nørgaard udviklede sig efter sit skifte til Brentford i 2019 hurtigt til at blive en vaskeægte profil på holdet. Klubbens manager, Thomas Frank, kalder ham en nøglespiller.

Christian Nørgaard for flotte ord med på vejen af Thomas Frank.
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Du kan efterhånden ikke sige Brentford uden også at sige Christian Nørgaard.

Den danske midtbaneslider skiftede til London-klubben tilbage i 2019, og i dag er han foruden at være anfører også en klokkeklar profil.

Det er naturligvis heller ikke gået forbi næsen på klubbens manager, Thomas Frank.

Adspurgt om Christian Nørgaards rolle på holdet, er han i hvert fald ikke sen til at øse om sig med store roser.

– Jeg synes, at ‘Nør’ har en super vigtig rolle for os. Han har været generelt virkelig godt præsterende for os i al sin tid her i Brrntford. Han er jo i gang med sin hvad? Femte sæson? – eller sådan noget, tror jeg.

– Lad os tage de sidste tre her i Premier League. Fantastisk første sæson. Lidt mere skadesplaget i anden sæson. Men stadigvæk, når han spillede for os, var han utrolig vigtig, og i år har han bare igen været super vigtig.

– Defensivt bryder han jo så mange bolde, vinder så mange bolde, læser spillet sindssygt hurtigt. Hans timing i sine tacklinger og indgreb er bare fantastisk. Derudover er han rolig på bolden og god til at spille bolde fremad.

– Og så er han virkelig skarp som lederskikkelse og anfører. Han er god til at stille krav til sine holdkammerater. Han går forrest. Han har en følelsesmæssig intelligens i forhold til hele spillertruppen. Han er en kæmpe nøglespiller for os, siger han.

Thomas Frank fortæller videre, at han godt kan se Christian Nørgaard blive endnu bedre, men at det bliver svært for ham.

– I forhold til at udvikle sig.. Altså, jeg tror, han har ramt et rigtig højt niveau. Og når man rammer et rigtig højt niveau, så er det jo små lag, man kan ligge på efterhånden.

– Men hvis man kan holde den ‘consistency’ på hans højeste præstationer, så er det et rigtig, rigtig højt niveau. Det er meget imponerende, siger Brentford-manageren.

Christian Nørgaard står i denne sæson noteret for 19 kampe i Premier League.

I alt har han tørnet ud for Brentfords førstehold 149 gange.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P