Premier League

Storroser Brentford: Her er de blandt de allerbedste

Brentford var foran mandag mod Manchester City, men måtte lade sig besejre takket været et Foden-hattrick. Efter kampen var der store roser fra Guardiola til særligt ét område hos Brentford.

Guardiola tænker under kampen mod Brentford
Foto: Ben Stansall/AFP/Ritzau Scanpix

Tilskuerne var vidner til et særsyn mandag aften efter 21 minutter.

Få sekunder efter at Brentfords keeper, Mark Flekken, lossede til bolden på et målspark lå kuglen i nettet hos Manchester City.

Det lignede en indøvede detalje, hvor Ivan Toney screenede Citys forsvar og dermed banede vejen for Neal Maupay, som fik en friløber og bragte Brentford foran.

Og The Bees var en mundfuld for City, erkender Pep Guardiola.

For nok vandt Guardiolas tropper med 1-3, men Brentford gjorde en god figur på hjemmebanen.

– Det er et vanskeligt sted at komme til. Jeg synes, vi spillede en fantastisk kamp på alle parametre, udtaler Guardiola til Viaplay efter kampen.

Der var dog ét parameter, hvor Brentford var farlige. Dødboldene. Hjemmeholdet havde flere nærgående forsøg og voldte generelt City store problemer på standardsituationerne.

Guardiola er da også fulde af roser til Franks tropper.

– Selvfølgelig kan du ikke kontrollere de lange bolde. Du kan ikke kontrollere dødbolde, hvor de (Brentford, red.) er et af de bedste hold, jeg nogensinde har set i mit liv. Hvert et frispark og hjørnespark udgør en trussel, men vi spillede virkelig godt, og til sidst vandt vi fortjent, udtaler den 53-årige spanier.

Med sejren henter Manchester City tre point på Liverpool, som tabte til Arsenal søndag.

Se den tætte stilling i Premier League her

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P