3F Superligaen

Dårlig nyt fra Lucas Lund: Færdig for sæsonen

Lucas Lund pådrog sig en slem skade i fingeren i 2023s sidste kamp mod FC Midtjylland. Nu melder keeperen, at sæsonen er slut for hans vedkommende.

Viborgs Målmand Lucas Lund Pedersen under superligakampen mellem Viborg FF og FC København på Energi Viborg Arena i Viborg lørdag den 25. november 2023.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Lucas Lund måtte opereres i fingeren, som følge af den skade han pådrog sig mod FC Midtjylland i december.

Den 23-årige målmand har ellers været en fast skanse i Viborg-målet, men han er fortsat langt fra spilletid.

Det fortæller Lucas Lund selv til Viborg FFs egne kanaler, hvor målmanden endnu ikke kan sætte en dato på comebacket.

– Lige nu er tidsplanen, at det fortsat er på ubestemt tid. Det er en omfattende skade, og qua min position så er jeg ret afhængig af, at jeg kan bruge mine hænder i fuld vigør, udtaler Lucas Lund på Viborgs X-profil.

Og derfor blev 2023s sidste kamp også sæsonens sidste kamp for Lund.

Viborgs Målmand Lucas Lund Pedersen under superligakampen mellem Viborg FF og FC København på Energi Viborg Arena i Viborg lørdag den 25. november 2023.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

– Så udsigterne er, at jeg desværre ikke kan se frem til spilletid i indeværende sæson. Men jeg garanterer også for, at jeg ikke kommer til at sidde én dag længere ude, end hvad nødvendigt er.

Lucas Lund har vogtet målet for Viborg i alle sæsonens 17 kampe, og den lange skade har da også været en hård kendsgerning at tage ind, lyder det fra keeperen.

– Jeg vil lyve hvis jeg sagde, at det ikke har påvirkede mig. Men jeg trøster mig også med, at jeg har været igennem det, der var værre: en knæskade, der trak ud, og der bevidste jeg, at jeg kom stærkt tilbage. Og det er jeg sikkert på, jeg også gør med den her skade, slutter Lucas Lund.

Viborg har hentet den tidligere AaB-målmand Nico Mantl ind som erstatning for Lucas Lund. Viborg spiller første kamp i foråret den 16. februar mod OB.

Se stillingen i Superligaen her

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P