Premier League

Tottenham-indkøb efter Barca-afvisning: Det føltes bedre i maven

Tottenham præsenterede på deadlineday den svenske midtbanespiller Lucas Bergvall, som tiltræder i den engelske klub til sommer.

Tottenham henter Lucas Bergvall
Foto: Tottenham Hotspur

Et af de største salg fra Allsvenskan nogensinde.

Den svenske midtbanespiller Lucas Bergvall blev på transfervinduets sidste dag solgt fra Djurgårdens til Tottenham Hotspur.

Flere store klubber var ude efter Bergvall, herunder FC Barcelona, men han endte altså med at vælge Tottenham. Det var en svær beslutning, fortæller han til Aftonbladet.

– Det føltes bedre i maven at vælge Tottenham. Både Tottenham og Barcelona er utrolige klubber. Det var et meget svært valg, det var 50-50 i meget lang tid, men jeg følte, at næste skridt for mig skulle være Tottenham. Det var ikke særlig nemt at sige nej til Barcelona, det tog meget lang tid at beslutte sig, fortæller Bergvall.

Alle rygterne i løbet af transfervinduet har dog også påvirket den unge midtbanespiller.

– Der har været meget i medierne, meget der ikke er sandt. Det har været lidt hårdt, men det er noget, jeg prøver ikke at fokusere for meget på.

Lucas Bergvalls skifte til Tottenham har angiveligt en værdi af mellem fem og syv millioner euro. Kontrakten med Tottenham løber til juli 2029.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P