Championship

Se Hermansens vilde dobbeltredning mod Stoke

Mads Hermansen og Leicester vandt søndag 0-5 på udebane over Stoke, og den danske keeper havde en stor aktion undervejs i kampen.

Mads Hermansen i aktion for Leicester
Foto: Darren Staples/AP/Ritzau Scanpix

Mads Hermansen er sikker mand i målet hos Leicester.

Den 23-årige fynbo skiftede i sommer fra Brøndby til Leicester, og her har målmanden blot indkasseret 23 mål i 29 kampe.

Søndag var Leicester igen i aktion, på udebane mod Stoke, og her var danskeren på pletten med en stor dobbeltredning til slut i kampen.

Leicester var foran 0-4. The Foxes jagtede sæsonens 23. sejr og Hermansen det tiende clean sheet, da hjemmeholdet slog et frispark ind i Leicesters felt.

Bolden blev headet på tværs, og inde foran målet havde Stokes Bae Joon-Ho muligheden på frit mål. Sydkoreaneren kiksede og Hermansen fik bolden puffet ud i feltet. Men faren var ikke ovre endnu.

Ben Wilmot stod helt umarkeret tæt på mål, og englænderen hamrede til den løse bold, men på kort afstand hev Hermansen en stor redning op ad ærmet.

Leicester-manager giver update på skadet Vestergaard

Dermed forblev bolden ude af Leicester-målet, og Hermansen blev ikke ikke passeret i kampen og kunne dermed notere sit tiende clean sheet.

Leicester vandt 0-5 og topper fortsat Championship.

Se redningen og de øvrige højdepunkter øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P