I den belgiske Jupiler League er Royale Union ved at løbe med det hele – Anderlecht skulle søndag aften forsøge at holde snor i førerholdet, da de mødte Gent.

Anders Dreyer blev matchvinder søndag aften, da Anderlecht slog Gent 1-0.

Søndag var det kun Kasper Schmeichel og Anders Dreyer som startede inde for Anderlecht.

Den danske enklave i Bruxelles-klubben har i den grad fået sin sag for i Jupiler League.

Førerholdet fra Union St Gilloise er nemlig ved at stikke af med titlen, hvor Anderlecht efter søndag aftens sejr stadig har 10 point op til førstepladsen.

Heldigvis for Anderlecht, så er Anders Dreyer i storform, og det beviste danskeren endnu engang, da han scorede det afgørende mål kort inden pausen på et straffespark til 1-0.

Anderlecht slap med skrækken, da Gent ellers fik scoret efter 87 minutter spil.

Målet blev underkendt takket være VAR-gennemsyn.

Det danske islæt var næsten fuldtalligt, da Kasper Dolberg blev skiftet ind efter 82 minutters spil. Således var det kun Thomas Delaney, som er ude med en skade, der manglede.