Atlético-gave til Girona: Real Madrid taber sejren helt til sidst

‘El Derbi de Madrileño’ løb af stablen søndag aften, da Atlético Madrid skulle forsøge at holde snor i toppen af LaLiga, imens Real Madrid kunne slå hul ned til Girona.

Marcos Llorente snyder Real Madrid for alle tre point med en sen udligning søndag aften.

VAR-drama har næsten været garant i Real Madrids kampe i denne sæson.

Det omdiskuterede dommersystem fik igen en afgørende rolle søndag aften, da Atlético Madrid gæstede Santiago Bernabéu.

Hjemmeholdet var umådeligt tæt på at vinde opgøret, men den tidligere Real Madrid-spiller Marcos Llorente udlignede i de døende sekunder af opgøret.

Vinicius Junior kunne se hele kampen fra bænken, da brasilianeren efter sigende døjer med en skade.

Dermed var der blevet plads til Brahim Diaz, og det var ikke en helt dum idé.

Allerede efter 20 minutter, dunkede bolden ned foran Brahim Diaz, som prikkede bolden forbi Jan Oblak i Atlético-buret til 1-0.

Hazard forklarer exit: Real Madrid er en pralende klub

Efter 48 minutters spil brød jublen løs iblandt Atlético Madrid-spillerne, men glæden blev hurtigt afløst af sure miner, da Saul, fra en offside position, blokerede for Lunins udsyn, og dermed blev målet underkendt.

Senere i opgøret var der flere tilfælde, hvor Jude Bellingham appellerede for straffespark, men disse gange vurderede VAR, at der ikke var noget hold i appellerne.

Dybt inde i dommerens tillægstid udlignede Marcos Llorente med et hovedstød, som ved hjælp af overliggeren passerede Lunin.

Således endte ‘El Derbi de Madrileño’ i en 1-1-remis, og Real Madrid har nu to point ned til Girona, som snublede mod Real Sociedad.