Premier League

Medie: Lingard har bud fra 26 klubber – overraskende favorit

Jesse Lingard har ikke spillet en betydende fodboldkamp siden april sidste år, og den tidligere engelske landsholdsspiller står fortsat uden klub – men bestemt ikke uden interesse.

Jesse Lingard har fået tilbud fra 26 forskellige klubber - sydkoreansk klub er favorit.
Foto: Ed Sykes/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han fik de sidste to minutter, da Nottingham Forest i april sidste år tabte 0-2 til Manchester United.

Siden kampen mod sin tidligere arbejdsgiver den 16. april har Jesse Lingard ikke været i kamp, og han kommer det næppe heller lige foreløbigt.

To transfervinduer har den 31-årige englænder nu været igennem, men som klubløs er han som bekendt ikke begrænset af transfervinduerne.

Selvom tiden som klubløs nu officielt er gået ind i den ottende måned, så er det bestemt ikke fordi, det skorter på tilbud for offensivspilleren.

Hele 26 klubber har ifølge The Sun tilbudt Lingard en kontrakt, men alle som en er de blevet afvist.

Blandt andet italienske Lazio skulle være interesseret i at hente Lingard, som i givet fald ville blive en direkte konkurrent til danske Gustav Isaksen.

Medie: Jesse Lingard har fundet sin nye klub

Det er dog ikke den italienske storklub men derimod sydkoreanske FC Seoul, der anses som den mest sandsynlige destination for den tidligere Manchester United-spiller.

Den sydkoreanske hovedstadsklub har angiveligt tilbudt Lingard en kontrakt for de kommende to år med en option på yderligere et år.

Jesse Lingard har undervejs i sin tid som klubløs trænet med i både sin tidligere klub, West Ham, og hos Steven Gerrard i saudiske Al-Ettifaq, men ingen af stederne er det altså blevet til en kontrakt.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P