NordicBet Ligaen

Amerikansk hattrick i AC Horsens’ testsejr

AC Horsens’ amerikanske angriber, Simon Becher, stjal i den grad overskrifterne, da østjyderne lørdag slog svenske Östersund.

AC Horsens Logo

Det var med klippevæg og palmer som baggrundstapet, da AC Horsens lørdag slog svenske Östersunds FK 3-0 i en træningskamp.

Kampen mod svenskerne foregik nemlig på træningslejren i spanske Alicante, og her var det særligt amerikanske Simon Becher, der fik cheftræner Joakim Persson til at smile.

Efter 26 minutters spil var det den nyindkøbte amerikaner, der headede østjyderne foran 1-0.

Bare seks minutter senere gjorde den 24-årige amerikanske angriber det også til 2-0, da han knastørt bankede bolden ind bag svenskernes engelske målmand fra feltkanten.

AC Horsens henter MLS-angriber: Markant forstærkning

Efter 40 minutters spil fuldendte Simon Becher sit hattrick, men det kan han i høj grad takke Marinus Larsen for, for alene med målmanden valgte den tidligere Brøndby-spiller uselvisk at spille bolden på tværs til sin amerikanske holdkammerat, der ikke kunne undgå at score sit tredje mål.

Efter det amerikanske hattrick i første halvleg, blev der ikke scoret mere i kampen trods yderligere 45 minutters fodbold i anden halvleg.