3F Superligaen

Officielt: OB henter James Gomez på lang kontrakt

Campo.dk kunne onsdag aften skrive, at James Gomez havde været til lægetjek i OB. Nu præsenteres forsvarsspilleren i den fynske klub.

OB

James Gomez skifter fra Sparta Prag til OB.

Det står klart torsdag, hvor den 22-årige gambiske midterforsvarer er præsenteret i den fynske klub.

Campo.dk erfarede som de første, at Gomez havde været til lægetjek i klubben, og det er nu bestået, og forsvarsspilleren har skrevet under på en lang kontrakt med fynboerne.

Den nye kontrakt udløber ved udgangen af 2028, og i OB er der stor glæde over den nye forsvarer, der netop er vendt hjem de afrikanske mesterskaber, hvor han deltog sammen med Gambia.

– Vi ønsker at øge konkurrencen på midterforsvarspositionen på kort sigt, og på længere sigt ønsker vi at tilføje en spiller med evnen til at spille i både tre- og firemandsforsvar, udtaler Björn Wesström, der er fodbolddirektør i OB.

James Gomez præsenteres i OB
Foto: OB

– I Gomez får vi en spiller, der har de egenskaber, alder og erfaring fra Superligaen, som vi har brug for både på kort og lang sigt.

James Gomez kom til AC Horsens i 2021 og blev en stor profil i klubben. I sommer skiftede han til Sparta Prag, men nu er forsvarsspilleren på plads i OB.

Gomez er allerede stødt til fynboernes træningslejr i Spanien.

Gomez i OB: Skal sikre overlevelse i Superligaen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P