3F Superligaen

Gomez i OB: Skal sikre overlevelse i Superligaen

James Gomez er ny mand i de fynske striber, og den gambiske landsholdsspiller er klar til at kæmpe for Superligaoverlevelse med fynboerne.

James Gomez præsenteres i OB
Foto: OB

James Gomez er ny mand hos Superligaens niende plads.

Her skal midterforsvareren kæmpe med resten af OB om overlevelse i Superligaen, når bolden atter ruller om få uger.

Den 22-årige gambianer kommer til OB efter et mindre succesfuldt ophold i tjekkiske Sparta Prag, og den tidligere Horsens-spiller glæder sig over aftalen med OB, som han kender aldeles godt.

– Det er en stor glæde, at jeg i dag kan skrive under med OB. OB er en stor klub med en stolt historie, så jeg er glad for at blive en del af klubben. Jeg har spillet mod OB flere gange, og det er en god klub, som er svær at spille mod, så det er dejligt, at jeg nu selv bliver en del af klubben, udtaler James Gomez til OBs hjemmeside.

I OB løber gambianerne Alasana Manneh og Yaya Bojang rundt, og fynboerne havde også tidligere Yankuba Minteh i truppen. Gomez har da også snakket med landsmændene.

– Jeg kender nogle af spillerne i truppen, men jeg skal også lige lære et par nye ansigter. Alasana snakker jeg med udenfor banen, og Yaya Bojang er også en god ven, og de har begge budt mig varmt velkommen, siger James Gomez.

James Gomez præsenteres i OB
Foto: OB

OB roder rundt i den tunge ende af tabellen, og cheftræner Søren Krogh har ved flere lejligheder konstateret, at fokus kun er på at sikre overlevelsen i Superligaen.

Den præmis køber Gomez ind på.

– Vi skal sikre, at holdet bliver i Superligaen, for vi har kæmpet lidt med det, men jeg vil give alt, hvad jeg har for, at vi bliver i Superligaen, og så kan vi forhåbentlig opnå mere i fremtiden, slutter James Gomez.

Gomez spillede i AC Horsens fra 2021 til sommeren 2023. I OB udløber kontrakten ved udgangen af 2028.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P