3F Superligaen

Medie: Lyngby handler i Anderlecht

Det har hovedsageligt været spillere fra Superligaen til Anderlecht, men nu ser tendensen ud til at vende - i hvert fald kortvarigt.

Lyngby køber Lucas Lissens i Anderlecht.
Foto: Vincent Duterne / Photonews / Anderlecht
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

I belgiske Anderlecht er de vilde med danskeren.

Den påstand er der næppe mange, der vil være uenige i.

Den belgiske storklub har hele fem danske spillere samt adskillige danskere i staben, og senest handlede de Mads Kikkenborg i superligaklubben Lyngby.

Nu lader det dog til, at en handel også får lov at gå den anden vej.

Således kunne Tipsbladet onsdag berette, at Lyngby henter den 22-årige forsvarsspiller Lucas Lissens i den belgiske storklub.

Lyngby køber Lucas Lissens i Anderlecht.
Foto: Vincent Duterne / Photonews / Anderlecht

Lissens er i dén grad et produkt af Anderlechts eget akademi, som han sluttede sig til allerede i sommeren 2009, hvor han blot var otte år gammel, og siden har han ikke forladt den storklubben fra Bruxelles.

OB kan puste ud – Anderlecht lejer forsvarsspiller i Sevilla

Gennembruddet er dog udeblevet for Lissens, der blot står noteret for i alt syv kampe for klubbens førstehold, og i denne sæson har han kun været med på bænken i Jupiler League to gange – begge gange uden at komme i spil for Brian Riemers tropper.

I stedet har han i høj grad gjort sig på klubbens andethold, der holder til i den næstbedste belgiske række.

Lissens underskrev i juni 2021 en kontraktforlængelse i Anderlecht, der holder ham i klubben indtil sommer, men et halvt år før kontraktudløb køber Lyngby ham angiveligt fri og udstyrer ham med en kontrakt til og med 2027.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P