LaLiga

Depay drøner dramatisk sejr i hus for Atlético

Det så længe ud til, at Atlético Madrid ville skuffe hjemme mod Vallecano, men så dukkede Depay op til allersidst i kampen og redede de tre point til hovedstadsklubben.

Memphis Depay sikrede Atlético Madrid alle tre point, da han scorede i overtiden mod Vallecano.

Hollænderen blev den helt store helt.

Memphis Depay redede Atlético Madrids ære, da han scorede til 2-1 i det 91. minut i Madridklubbens snævre hjemmebanesejr over Rayo Vallecano.

Atlético var ellers kommet ganske godt fra start i opgøret på Metropolitano Stadium, da de gennem Reinildo kom foran 1-0 efter 35 minutter.

Rutinerede Alvaro Garcia bragte gæsterne fra Vallecano tilbage på lige fod med hjemmeholdet, da han i det 42. minut udlignede for gæsterne.

Dermed gik de to hold til pause ved stillingen 1-1.

I anden halvleg havde de to hold svært ved at finde et gennembrud, indtil Depay scorede i det 81. minut. Målet blev dog annulleret for offside, og der var dermed stadig lighed i regnskabet.

Men det annullerede mål slog ikke hollænderen ud af kurs.

I det 91. minut dukkede han nemlig op i feltet på ny, og denne gang var der ingen VAR-kendelse, der spolerede det for ham.

Dermed sluttede kampen 2-1 til hjemmeholdet fra Atlético.

Med sejren holder Atlético snor i bysbørnene fra Real Madrid, der ligger på andenpladsen i La Liga, hvor Real har syv point mere.

Næste gang Atlético skal i aktion er den 4. februar, hvor de netop skal spille mod ærkerivalerne fra Real.