Æresdivisionen

Bergwijns agent bekræfter: Storklub har talt med os

Steven Bergwijn har gjort det godt i Ajax i denne sæson, og nu bekræfter den hollandske angribers agent, at tysk storklub har spurgt til den tidligere Spurs-angriber.

Steven Bergwijn afslutter for Ajax
Foto: Maurice Van Steen/AFP/Ritzau Scanpix

 Steven Bergwijn slog aldrig igennem i Tottenham Hotspur, men i Ajax har angriberen igen fundet melodien.

I 2022 skiftede 26-årige Bergwijn til den hollandske storklub, og siden er det blevet til 24 mål i 87 kampe for Ajax på tværs af alle turneringer.

Det har angiveligt fået flere klubber til at røre på sig, og nu bekræfter  Bergwijns agent, at en anden storklub, tyske Bayern München, har været i dialog med angriberen bagland.

– Jeg kan bekræfte, at Bayern har talt med os og gennemgået Stevens situation, udtaler Bergwijns agent, Nathan van Kooperen til Sky Sports.

– Vi har et godt og seriøst forhold til Bayern. De har kendt ham i mange år. Men en eventuel transfer afhænger af forskellige ting, lyder det fra agenten.

Sky Sports erfarer, at Bergwijn ikke er Bayern Münchens førsteprioriteret til slut i transfervinduet, da den sydtyske storklub jagter Bryan Zaragoza fra spanske Granada. Lykkes Bayern ikke med at hente ham, kan Bergwijn komme i spil.

Bergwijn er i denne sæson noteret for syv mål og fire oplæg i 15 kampe i Æresdivisionen.

Officielt: Bayern München henter back i Galatasaray

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P