3F Superligaen

Viborg-boss inden lukketid: Håber at skrive under med en eller flere spillere

Deadlineday nærmer sig, og dermed begynder de forskellige fodboldklubber også at have travlt, hvis der skal hentes nye spillere ind. I Viborg FF virker det dog til, at alt går efter planen.

Mads Agensen håber på, at man når at hente en eller flere spillere i Viborg FF før transfervinduet smækker.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Man kan ikke beskylde Viborg FF for at have et travlt transfervindue udadtil i denne omgang.

Her har man således kun hentet den tidligere AaB-målmand Nico Mantl, der er blevet udstyret med en lejeaftale frem til sommer, og samtidig fundet en ny klub i Portugal til Paulinho, der i forvejen stod til at være lejet ud frem til sommer.

Selvom det må tilfalde kategorien ‘et stille transfervindue’, så forholder det sig dog ikke sådan, at Viborg FF ikke har noget på bedding.

Således oplyser klubbens sportschef, Mads Agesen, overfor Viborg Stifts Folkeblad, at man faktisk er ganske tæt på at kunne præsentere op til flere nye spillere.

– Der er nogle bolde i luften, og vi håber, at vi kan skrive under med en eller flere spillere, inden vinduet lukker, men der er selvfølgelig ikke garantier for noget i fodbold.

– Men vi er fortrøstningsfulde, for vi har arbejdet på de her ting i lang tid, og vi tror på, at vi når i mål nu her, siger Mads Agesen til Viborg Stifts Folkeblad.

Viborg slår tilbage til allersidst mod Silkeborg – Ementa med dobbelt assist

Sportschefen sætter dog hverken navn eller position på de potentielle transfers. Til gengæld fortæller han, at det lige nu mere eller mindre kun handler om de sidste detaljer.

Transfervinduet smækker i, når torsdag bliver til fredag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P