Saudisk Fodbold

Medie: Benzema i dialog med ny klub

Karim Benzema skulle være utilfreds med sin nuværende klub, Al-Ittihad, og er derfor i dialog med en ny klub om et muligt skifte i slutningen af januar transfervinduet.

Karim Benzema kan være på vej til at lave et chokskifte væk fra Saudi Arabien
Ittihad's French forward #09 Karim Benzema celebrates with teammates after the Saudi Pro League football match between Al-Ittihad and Al-Tai at the Prince Abdullah al-Faisal Stadium in Jeddah on August 19, 2023. (Photo by AFP)

I sommeren 2023 valgte flere af fodboldens stjerner at skifte til Saudi Arabien og den saudiarabiske liga, Saudi Pro League.

En af de spillere, som netop tog den beslutning, var den daværende Ballon d’Or-indehaver, Karim Benzema.

Den nu tidligere Real Madrid-angriber skiftede fra den spanske kongeklub til saudiarabiske Al-Ettihad på en fri transfer grundet, at franskmandens kontrakt i Spanien var udløbet.

Skiftet har dog langt fra været en succes for 36-årige Benzema, der ifølge flere medier skulle være utilfreds i sin nuværende klub.

Derudover skulle franskmandens forhold til sin træner, Marcelo Gallardo, være på frysepunktet, hvilket har fået Jeddah-klubben til at gå med til at sende Benzema væk på en midlertidig aftale frem til sommer.

Derfor har der i medierne også været rygter om, at angriberen måske kunne være på vej tilbage til Europa denne vinter.

Medie: Saudi-bosser planlægger krisemøde om Benzemas fremtid

Men ifølge L’Équipe så vender Benzema ikke tilbage til Europa.

Det franske medie skriver således, at ifølge deres oplysninger vil det kun være muligt for Benzema at skifte til en anden saudiarabisk klub.

Her melder L’Équipe videre, at 36-årige Benzema allerede skulle være i dialog med en af hovedstadsklubberne, som ligger i byen Riyadh.

Det betyder samtidig, at der i januar transfervinduet er en reel chance for, at Benzema kan blive genforenet med Cristiano Ronaldo.

Den portugisiske superstjerne spiller nemlig i Al-Nassr, der sammen med Al-Hilal er en af de store klubber fra Riyadh.

Karim Benzemas nuværende kontrakt med Al-Ittihad løber frem til sommeren 2026.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P