3F Superligaen

FCK sender ung spiller til Hvidovre

F.C. København har sendt en af klubbens unge spillere til Hvidovre IF, hvor han skal forsøge at få noget seniorfodbold under bæltet.

Hvidovre IF lejer Thomas Jørgensen i F.C. København.
Foto: Hvidovre IF

Thomas Jørgensen tager resten af sæsonen i Hvidovre IF.

Det oplyser F.C. København tirsdag.

Dermed kan han se frem til at skulle kæmpe for overlevelse i landets bedste række under ledelse af Hvidovre-cheftræner Per Frandsen.

– Vi har vurderet, at Thomas har bedst af fodbold på seniorniveau for at kunne fortsætte den gode udvikling, han er inde i, hvorfor han nu skifter til Hvidovre for de kommende fem måneder.

– Vi er sikre på, at han under Per Frandsens kyndige ledelse vil returnere til FCK i en stærkere udgave til sommer, som vi har set det før med Marko Stamenic og senest Orri Oskarsson, siger FCK-sportsdirektør Peter Christiansen.

Thomas Jørgensen er både fast mand på FCK’s U19-hold og det danske U19-landshold.

Jacob Neestrup er da heller ikke i tvivl om, at den unge midtbanespiller har det, der skal til.

– Vi har stor tro på Thomas, der har masser af talent og potentiale, så det bliver godt for ham at blive matchet på et højere niveau, så han kan tage de næste skridt.

– Der er der en god mulighed i Hvidovre, hvor Superliga-minutter er inden for rækkevidde for ham. Vi vil følge godt med i hans udvikling derude, og vi ser frem til, at få ham tilbage i folden til sommer, siger FCK-cheftræneren.

Medie: FCK henter landsholdsspiller i Premier League

Hvidovre IF overvintrer lige nu på sidstepladsen i Superligaen, hvorfra man har ni point op til Randers FC på den rigtige side af nedrykningsstregen.

I den modsatte ende af tabellen finder man F.C. København, der fra tredjepladsen har tre point op til FC Midtjylland i toppen af Superligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P